Arena Holstebro


Nu står arenaen og lyser op med en meget speciel, udadskrånende frontfacade, der vender ud mod byens ringvej. Den er udformet som et kæmpemæssigt billboard med et motiv, der signalerer sport, liv og aktivitet. Med 2.750 faste, signalrøde siddepladser monteret på betontribuner på alle fire sider omkring det 44×24 m store sportsgulv er der tale om en både robust og kompakt ramme om ugentlige idrætsbegivenheder og i et vist omfang koncerter og events. Opførelsen af denne omvendte pyramidestub stillede store krav til logistik og planlægning. Jakobsen & Blindkilde udførte selv i egenproduktion jordarbejde, kloake­ring, beton- samt murer- og tømrerarbejde.

Projekt

Ny Arena i Holstebro

Entreprise

Totalentreprise

Beskrivelse

Ny sportsarena med plads til 3500 tilskuere

Bygherre

Holstebro kommune

Sted

Hostrupvej i Holstebro

År

2009/2010

Rådgivere

PLH Arkitekter, Viborg ingeniørerne, Jakobsen & Blindkilde A/S

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99