Baggrund


Jakobsen & Blindkilde A/S er et bygge- og entreprenørfirma, der startede i Linde ved Struer 1. oktober 1971. I starten var firmaets primære forretnings-områder at drive en entreprenørforretning baseret på at betjene landbruget. Firmaet voksede støt og roligt, og op gennem 70 ´erne og i 80 ´erne udvidede vi forretningen med også at udføre traditionelt entreprenørarbejde indenfor jord-, kloak-, beton- og anlægs/gartnerarbejde.

I byggekrisen i starten af 90 ´erne udførte vi en del hovedentrepriser i det tidligere Østtyskland, herunder Hotel Cahnsdorf i Berlin og Hotel Fünf Linden i Sydharzen.

I maj 2004 blev ejerkredsen udvidet til 5 personer.
Formålet var at udvide vores omsætning indenfor hoved- og totalentrepriser.

I 2008 blev vores lokaler i Linde for små, og vi besluttede at flytte til vores nuværende adresse i Aulum. Vi renoverede administrationsbygningen, og ombyggede de tidligere produktionshaller til værksted og lager.

01.04.2018 blev Jakobsen & Blindkilde A/S ENTREPRENØRFIRMA opkøbt af NCC Danmark A/S og er dermed datterselskab til en af nordens største entreprenørfirmaer.

Jakobsen & Blindkilde A/S har medarbejdere med mange års erfaring og ekspertise indenfor alle entreprenørfagets områder, og vi har flere medarbejdere, som har fejret både 10 – 20 og 25 års jubilæum.

 

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99