Bauhaus Ålborg


Bauhaus på Stenbukken i Aalborg. Udvidelsen resultere i et gennemmoderniseret byggevarehus med en stor drive in-afdeling. Byggeriet blev afsluttet i efteråret 2011, hvor det færdige varehus med sine 20.000 kvadratmeter vil være Danmarks største Bauhaus. Ud over et betydeligt større varesortiment er en del af de mange nye kvadratmeter til at huse en helt ny drive in-afdeling.

Projekt

Bauhaus, Aalborg

Entreprise

Hovedentreprise

Beskrivelse

Opførelse / udvidelse af Bauhaus, Aalborg

Bygherre

Bauhaus Danmark A/S

Sted

Stenbukken 2, Aalborg

År

2010

Rådgivere

Hans-Jørn Lauritzen, Rådgivende Ingeniørfirma ApS

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99