Bruunshåb Centralrenseanlæg


Betonarbejde vedrørende nye ventilbrønde, udvidelse af eksisterende brønd ved gasklokke og fundament til trappetårn. Jordarbejde vedrørende fjernelse af eksisterende jordvold omkring rådnetank og gastank. Jord- og ledningsarbejde vedrørende nye ledninger til rådnetank. Tømrer- og montagearbejde vedrørende levering og montering af tagkonstruktion og facadebeklædning til gasbrønd. Malerarbejde vedrørende gasklokke og gasbrønd.

Projekt 

Bruunshåb Centralrenseanlæg – Renovering af rådnetanke

Entreprise 

Fagentreprise 

Beskrivelse 

Renovering af rådnetanke

Bygherre 

Energi Viborg Spildevand A/S

Sted 

Vibækvej 41, Bruunshåb, 8800 Viborg

År 

2011 

Rådgiver

Krüger A/S

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99