Cold Hawaii Indland, Vilsund


Entreprise: Hovedentreprise
Beskrivelse: Etablering af CHI-modul
Bygherre: Thisted Kommune
Sted: Gl. Færgevej, Vilsund
År: 2019

Etablering af et CHI modul, som er projektbetegnelsen for en toilet-, omklædnings- og bruserfacilitet med overdækket
opholdsrum, samt etableringen af et landskabeligt anlæg mellem det nye CHI modul og den eksisterende værftsbygning.
Bygningen og anlægget skal tilsammen danne ramme om nye og eksisterende aktiviteter i havnen. Både de erhvervsprægede, de rekreative og de vandsportsrelaterede.

Cold Hawaii Inland består af udvalgte ”spots” fra Doverodde og Krik i Syd til Bygholm i nord. Spottene opføres fra år 2019 og frem. Spot Vilsund er det første, der står klar til brug med udgangen af 2019.

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99