Company House


Company House har en kubistisk arkitektur med karakteristiske, kvadratiske former, facader af glatte aluminiumsplader og luftige rum med lyse trægulve.
Der er plads til cirka 20 videnvirksomheder og 150 medarbejdere i det 2.000 kvadratmeter store kubistisk udformede kontorhus.
 

Projekt:

Company House

Entreprise:

Hovedentreprise

Beskrivelse:

Nyt kontorhus

Bygherre:

Kildebjerg Erhvervspark A/S

Sted:

Ruggardsvej 5, Ry

År:

2008/2009

Rådgivere:

JBJ Arkitekter ApS

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99