Dragonkasernen, Holstebro


Projektet omhandler ombygning af eksisterende bygning 135 fra opvarmet depot til opvarmet garage for kampvogne samt to værksteder til Jyd-ske Dragonregiment samt nye forpladser og forbindelsesveje.

Link til artikel fra minbyholstebro.dk

Link til artikel fra forsvaret.dk

Entreprise: Hovedentreprise
Beskrivelse: Ombygning af eksisterende bygning samt værksteder, forpladser og forbindelsesveje
Bygherre:  Forsvarsministeriet
Sted:  Kasernevej 5, 7500 Holstebro
Areal: 2500 m²
År: 2017 -
Rådgivere: Viborg Ingeniørerne A/S, Salomonsson Arkitekter
Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99