Dronninglund - SUNSTORE 3


Etablering af damvarmelager. Dette damvarmelager er på 60.000 kubikmeter vand, så der vil gå 2-3 måneder inden det er fyldt op. Der skal rejses 36.000 kvadratmeter solpaneler til at opvarme vandet, som sendes rundt i fjernvarmerørerne. Solvarmeanlægget kommer til at kunne levere halvdelen af varmeforbruget på ca. 40.000 megawatttimer til de 1350 forbugere i Dronninglund.

Projekt

Dronninglund - SUNSTORE 3

Entreprise

Anlægsentreprise

Beskrivelse

Etablere af damvarmelager på 60.000 m³

Bygherre

Dronninglund Fjernvarme A.m.b.a

Sted

Dronninglund

År

2013

Rådgivere

Niras

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99