Endelave Renseanlæg


Den nuværende spildevandsrensning på Endelave foregår i trixtanke og private septiktanke. De opnåede renseresultater i disse anlæg er util-strækkelige til at opfylde nutidens rensekrav. Horsens Kommune har besluttet at etablere et nyt renseanlæg på Endelave med en kapacitet på 600 PE.
 

Projekt

Endelave Renseanlæg

Entreprise

Totalentreprise

Beskrivelse

Etablere et nyt renseanlæg på Endelave

Bygherre

Horsens Vand

Sted

Forenden af Vesterby

År

2013

Rådgivere

EnviDan

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99