Gensnoning af Øvre Suså


Nærværende restaureringsprojekt omfatter gensnoning af to delstrækninger af øvre Suså beliggende mellem Røde Bro og Broksø Bro, som er beliggende på grænsen mellem Næstved og Faxe Kommune. Projektet omfatter desuden etablering af en røroverkørsel i udløbet af Tuemosegrøften til Øvre Suså, omtrent beliggende mellem de to projektstrækninger.
 
 

Projekt

Gensnoning af Øvre Suså

Entreprise

Naturgenopretning

Beskrivelse

Gensnoning af delstrækninger

Bygherre

Naturstyrelsen Storstrøm

Sted

Broksøvej, Herlufmagle

År

2014

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99