Haraldskær Renseanlæg


Etablering af nyt renseanlæg ved Haraldskær ved Vejle. Det nye renseanlæg placeres i skoven på et ca. 3. ha stort stykke udyrket landbrugsjord ca. 400 meter sydvest for det eksisterende renseanlæg. Renseanlægget skal erstatte det eksisterende renseanlæg.

 

Projekt:

Haraldskær Renseanlæg

Entreprise:

Hovedentreprise, bygge- og anlægsarbejder

Beskrivelse:

Haraldskær Renseanlæg

Bygherre:

Vejle Spildevand

Sted:

Kærbøllingvej 80, 7182 Bredsten

År:

2012

Rådgivere:

Grontmij A/S

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99