Holstebro Øvelsesplads


Projektet omfatter nedrivning af eksisterende bygninger, rydning i terræn samt etablering af nye garager med omklædnings-faciliteter indrettet i eksisterende bygning. Desuden etableres nye belægnings-arealer og beplantning.

Nye bygninger udføres i præfabrikerede stålrammer, med tag af ståltrapezplader isolering og tagpap, ydervægge udføres som lette facader. Ved eksisterende bygning ombygges en mindre del, og ydervægge suppleres med skalmur.

Entreprise: Hovedentreprise

Beskrivelse: Delvis nedrivning af eksist. Bygning og etablering af nye garager og omklædningsfaciliteter.

Bygherre:  Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Sted:  Hestbjergvej 32,7500  Holstebro

Areal: 750 m²

År: 2017 -

Rådgivere:  Sweco

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99