Kjellerup renseanlæg


Udligningsbassin med ristet nødoverløb samt pumpestation for tømning af udligningsbassin og pumpning af blandet regn- og spildevand til nuværende renseanlæg. Desuden er pumpestationen udført med en størrelse så den er forberedt til pumpning af spildevand til Truust, når Kjellerup renseanlæg nedlagges.
 

Projekt

Kjellerup Renseanlæg

Entreprise

Bygge- og anlægsentreprisen

Beskrivelse

Bassinanlæg og pumpestation

Bygherre

Silkeborg Forsyning A/S

Sted

Ågade 1, 8620  Kjellerup

År

2010

Rådgivere

Envidan 

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99