MariagerFjord Renseanlæg


Renseanlægget udføres i totalentreprise af konsortium omfattende Strøm Hansen A/S som leverandør af El og SRO, Jakobsen & Blindkilde A/S som bygge- og anlægsentreprenør samt EnviDan A/S som projekterende og leverandør af maskinudstyr, smedearbejder og instrumentering. EnviDan har som projektrådgiver endvidere ansvaret for den 16 kilometer lange rørledning, der skal lede det rensede spildevand ud i Kattegat. Den lange rørledning løber 12 km på land og ca. 4 km ud i havet.

Anlæggets kapacitet svarer til spildevand fra 75.000 personenheder, men der er forberedt til senere udbygning for en belastning svarende til 110.000 personenheder.

Projekt:

MariagerFjord Renseanlæg

Entreprise:

Totalentreprise

Beskrivelse:

Etablering af Mariagerfjord Renseanlæg

Bygherre:

Mariagerfjord Vand a|s

Sted:

Aalborgvej, Hadsund

År:

2012

Rådgivere:

Envidan

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99