Maskiner


Jakobsen & Blindkilde råder over en velholdt og moderne maskinpark til både små og store opgaver. Service af maskinerne sker på adressen i Aulum, hvor vi har eget smede- og autoværksted.

Af maskiner kan nævnes;
7 gravemaskiner
3 rendegravere
4 dumpere
1 dozer

Herudover har vi satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer. Maskinerne navigerer ved opkobling på signaler fra satellitter, suppleret med telefonforbindelse for modtagelse af referencedata. Vi bliver derved i stand til at udføre præcisionsgravearbejde, med nøjagtigheder bedre end 0,02 meter. Maskinstyringen anvendes ligeledes i høj grad for udarbejdelse af kvalitetssikring, ved at maskinføreren indmåler som udført, og sender data til firmaets server.

_______________________________________________________________

CAT 308E2 CR hydraulisk gravemaskine

Seneste investering er denne gravemaskine, indkøbt 9/11-2018.

Gravemaskinen har:

Engcon EC209 rotortilt ss10 prop med gribeklo & Hydrema fæste

500mm skovl, tp. lerskov

800mm skovl med skær

1400mm rotortilt planerblad tp. Engcon

Vogel centralsmøring

Walkie Talkie med håndfri betjening

Radio med fjernbetjening, bluetooth samt svanehals for mobil

Varmeanlæg m. aircondition

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99