Maskiner


Jakobsen & Blindkilde råder over en velholdt og moderne maskinpark til både små og store opgaver. Service af maskinerne sker på adressen i Aulum, hvor vi har eget smede- og autoværksted.

Af maskiner kan nævnes;
7 gravemaskiner
3 rendegravere
4 dumpere
1 dozer

Herudover har vi satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer. Maskinerne navigerer ved opkobling på signaler fra satellitter, suppleret med telefonforbindelse for modtagelse af referencedata. Vi bliver derved i stand til at udføre præcisionsgravearbejde, med nøjagtigheder bedre end 0,02 meter. Maskinstyringen anvendes ligeledes i høj grad for udarbejdelse af kvalitetssikring, ved at maskinføreren indmåler som udført, og sender data til firmaets server.

_______________________________________________________________

Morooka dumper MST 2200

Seneste investering er denne Morooka larvebåndsdumper. Dumperen begår sig på arealer hvor underbunden er blød og kan begå sig de fleste steder uden brug af jernplader.

Maskinens data:
Længde, 6.050 mm
Bredde, 2.905 mm
Højde, 3.140 mm
Vægt, 13.500 kg (uden last)
Max last, 10.000 kg (ca 6 m³)
Fladetryk på bånd, ulæsset, 0,23 kg/cm²
Fladetryk på bånd inkl max last, 0,41 kg/cm²
Max hastighed, 12 km/time
Tankkapacitet, 240 l
Motor, Caterpillar C7, 253 HK
Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99