Museumscenter Blåvand


Byggeriet er et nyt byggeri i forbindelse med det eksisterende udstillingssted Tirpitz. Bygningen skal rummet et oplevelsescenter målrettet det potentielle publikum blandt det høje antal af feriegæster i Blåvand. Det primære formål med museumscentret er at skabe en helårsoplevelse, hvor børn og voksne gennem leg og eksperimenter, læring og fordybelse forstår samspillet mellem natur og menneske på Danmarks vestligste sted. Det skal være et sted med både smukt belyste montrer med fine udstillingsgenstande, og et sted, hvor alle kan prøve at lege sig frem til viden om historien. Et sted, hvor børnemuseet er integreret i almindelige museumsrum, og hvor der samtidig er plads til eftertanke om krig og kunstgenstande. Byggeriet vil primært blive udført i insitu beton, varmvalset stål, glas og træ. Der vil være trægulve ved udstillingsområderne, glittet beton i café og til sidst stålgulve i midterrummet.

Projekt

Museumscenter Blåvand

Entreprise

Fagentreprise /Beton

Beskrivelse

Nyt oplevelsescenter/museumscenter

Bygherre

MuseumsCenter Blåvand Fonden

Sted

Østkrogen, Blåvand

År

2015

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99