Naturprojekt Sønderho Strandsø


Arbejdet omfatter som udgangspunkt udgravning af sø på ca. 1,5 ha med anlæggelse af 2 øer i søen, samt opførelse af observationsskjul sløret af ny klit. Herudover omfatter opgaven etablering af et opstemningsanlæg, lukning af vandløb, retablering af klit over lukket vandløb, rydning af buske og etablering af fårehegn omkring tidligere ørreddamme.

 

Projekt

Naturprojekt Sønderho Strandsø

Entreprise

Naturgenopretning

Beskrivelse

Udgravning af sø

Bygherre

Frits Brinch & Sønner Aps

Sted

Sønderho

År

2014

 

 

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99