Nørhå Dambrug


Entreprise: Naturgenopretnings entreprise
Beskrivelse: Realisering af vandløbsprojekt
Bygherre: Thisted Kommune
Sted: Kærgårdsvej 32, Snedsted
År: 2018

Realisering af vandløbsprojekt i Sjørring Sø Kanal ved Nørhå Dambrug. Projektet har til formål at forbedre passageforholdene for fisk og smådyr i Sjørring Sø Kanal ved at fjerne den gamle opstemning ved det nu vedlagte dambrug.
Før vi begyndte
 
Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99