Nørre Mølle Enge - Boardwalk


Man har fra politisk hold i Viborg Kommune vedtaget at handicappede skal have adgang til så smukt og bynært område som Nørremølle Enge. Derfor blev der bevilget penge til boardwalk nr. 2. Den første boardwalk er 45 m. lang, mens boardwalk nr. 2 er 51 m. lang.
Dette er udført i tæt samarbejde med Viborg Kommune.

 

Projekt

Nørremølle Enge - Boardwalk

Entreprise

Anlægsentreprise

Beskrivelse

Etablering af board-walk. 

Bygherre

Viborg Kommune

Sted

Nørremølle Enge 

År

2013

 

 

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99