Ny Kærvang


Den nye bygning skal bygges i Nykøbing Mors med 24 pladser fordelt i en toetagers bygning. Byggeriet er udviklet ud fra et ønske om at sikre gode og smukke boliger og fællesarealer for beboerne, såvel som en optimeret arbejdsplads for personalet på Ny kærvang Fjorden. Bygningen opføres i beton med partielt lette facader og facadepartier samt tagkonstruktion som varmt tag. Ikke bærende skillevægge opføres som gipsvægge og malede trædøre, gulve med linoleum /vinyl, nedhængte lofter.

Bygningen opføres som Bygningsklasse 2020 jf. Br10 og skal DGNB certificeres til guld


Entreprise: Hovedentreprise

Egenproduktion: Jord, kloak, beton, murer

Beskrivelse: Opførelse af nybygning med 24 boliger til specialsektoren

Bygherre: Region Nordjylland

Kontaktperson: Lars Lundsgaard

Sted: Strandparken 48D, Nykøbing M

Areal: 2.582 m²

År: 2016 Igangværende

Varighed: 18 måneder

Totalrådgiver: Cubo arkitekter A/S

Kontaktperson: Egon Jakobsen

Energiklasse: 2020


Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99