OU 41 Syddansk Universitet


Projektet omfatter opførelse af frilæggende bygning med delvis frilagt parterreplan langs Bøgeskovvej. Byggeriet får et samlet areal på ca. 4.500 kvm.

Byggeriet opføres med parterreetage og 2 etager over terræn samt forbindelsesgang til eksisterende byggeri. Kælder opføres i insitu beton og øvrige råhus i betonelementer. Ydervægge udføres henholdsvis som betonbagvægge med lette cortén beklædte facader og betonsandwichelementer. Tagkonstruktionen opbygges henholdsvis med betonelementer og ståltrapezplader med isolering og tagpap. Udvendige døre- og vinduespartier udføres i aluminium. Der monteres solafskærmning og solscreens i forbindelse med dør- og vinduespartier. Indvendige døre- og vinduespartier udføres i stål og træ. Lofter udføres som nedstroppede stålkassettelofter. Gulve udføres med marmorsplitfliser, klinker og vinyl.

Cowi er tilknyttet sagen som bygherrerådgiver, Cubo Arkitekterne A/S er tilknyttet som totalrådgiver og arkitekt på projektet og har Lemming og Eriksson rådgivende ingeniører A/S med som ingeniør, derudover er Thing & Wainø med som landskabsarkitekt. Byggearbejdet udføres i fagentrepriser.

Projekt:

OU41 Syddansk Universitet

Entreprise:

Råhusentreprise

Beskrivelse:

Opførelse af fritlæggende bygning

Bygherre:

Bygningsstyrelsen

Sted:

Campusvej 55, Bøgeskovvej, 5230 Odense M

År:

2013

Rådgivere:

Cowi A/S

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99