Råsted Lilleå ved Brohus Dambrug


Baggrunden for at fjerne opstemningsanlægget og forbedre de passagemæssige forhold er, at få åbnet op for ca. 15 km gyde og opvækstområder i Råsted Lilleå/ Fuglkær Å. Opstemningen ved Brohus Dambrug er ligeledes den sidste tilbageværende opstemning og udgør dag derfor den væsentligste spærring i Råsted Lilleå.

Projekt

Brohus Dambrug

Entreprise

Naturgenopretning

Beskrivelse

Fjerne opstemning og nedlægger Brohus Dambrug

Bygherre

Herning Kommune

Sted

Brohusvej Vind

År

2013

Rådgivere

Herning Kommune v..Ole Damgaard  

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99