SDU bibliotek


Byggeriet omfatter til- og ombygning af Syddansk Universitetsbibliotek (SDUB), samt istandsættelse og nyetablering af holdlokaler til undervisningsbrug for SDU.
Størstedelen af bibliotekets arealer indgår i projektet og omfattes af ombygning. Projektet indeholder desuden ombygning, istandsættelse og nyetablering af centralt placerede hold- og klasselokaler til undervisningsbrug for SDU. Herudover indrettes lokaler for studenterorganisationer i det eksisterende biblioteksområde. Byggeriet omfatter ombygning af ca. 6.715 m² nettoareal og tilbygning, som udføres på taget af de eksisterende bygninger udgør ca. 1.360 m² bruttoetageareal. Projektet berører arealer fordelt på kælder, stuen, 1.sal og en fremtidig 2. sal.
 

Projekt:

SDU Bibliotek

Entreprise:

Råhusentreprise

Beskrivelse:

Til- og ombygning af Syddansk Universitetsbibliotek

Bygherre:

Klima- energi- og Bygningsministeriet

Sted:

Campusvej 55, 5230 Odense M

År:

2013

Rådgivere:

Dall & Lindhardtsen A/S, OBH Rådgivende Ingeniører A/S

 
 
Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99