SDU Esbjerg


Entreprise: Totalentreprise
Beskrivelse: Opførelse af SDU Esbjerg
Bygherre: Bygningsstyrelsen
Sted: Esbjerg
År: 2019/2020
 
Beslutningen om at flytte Syddansk Universitet i Esbjerg fra Niels Bohrs Vej til Degnevej, hvor University College Syddanmark, UC SYD ligger, danner rammerne for dette totalentrepriseudbud, hvor der ønskes opført en ny selvstændig undervisningsbygning på den sydlige del af matriklen. Undervisningsbygningen er en selvstændig bygning, ejet af Bygningsstyrelsen, men bygges sammen med den eksisterende UC SYD. Bygningen indeholder undervisningslokaler, bibliotek, studenterbar samt forskningskontorer m.m. Udvidelse af parkeringsområdet er en del af projektet. Byggeriet opføres med Bygningsstyrelsen som bygherre og SDU som lejer.
Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99