SK4 - DC Bygninger, Tjele


Skagerrakforbindelsen er en elektrisk HVDC-forbindelse (High Voltage Direct Current) mellem Kristiansand i Norge og Tjele ved Viborg i Danmark.

Entreprisen består af følgende bygningselementer: 2 ventilhaller på ca. 1300 m² hver, en reaktorhal på ca. 1300 m². Alle 3 haller bygges sammen i en bygningskrop, som får en samlet højde på 20 meter. En servicebygning i en etage på et samlet areal på ca. 700 m². Samt et fundament og bygningskompleks til 3 transformere, med et ca. areal på 740 m². Herudover skal der opføres flere mastefundamenter og støbes kabelkanaler i beton.

Se TV Midt/Vest's klip herfra

Projekt:

SK4 - DC Bygninger i Tjele

Entreprise:

Hoved- og totalentreprise

Beskrivelse:

DC Bygninger

Bygherre:

Energinet.dk

Sted:

Hobro Landevej, 8830 Tjele

År:

2012/2013

Rådgivere:

D|K2 Bygherrerådgivning A/S

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99