Skive Renseanlæg


Entreprise: Bygningsentreprise
Beskrivelse: Ombygning af renseanlæg/ny forbehandling
Bygherre: Skive Vand
Sted: Norgesvej i Skive
År: 2019-2020
Det nye indløbsbygværk erstatter det nuværende fra 1973, som er nedslidt og utidssvarende. Det nye indløbsbygværk medfører et mindre energiforbrug, større fleksibilitet for rensning og et bedre arbejdsmiljø for vores medarbejdere.  Det nye udligningsbassin giver bedre muligheder for tilbageholdelse af vand ved store skybrud og dermed minimeres risikoen for udløb af urenset spildevand. Ligeledes vil eventuelle lugtgener blive minimeret som følge af en automatisk og effektiv renholdelse af udligningsbassinet. 

Forventes færdigt ultimo 2020

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99