Sønderjysk Biogas


Sønderjysk Biogas bliver et af de største og mest effektive biogasanlæg i Danmark. Biogasanlægget er et højteknologisk anlæg, der primært anvender gylle, restprodukter fra halm og i mindre grad andre organiske råvarer til biogasproduktionen. Det 160.000 kvadratmeter store anlæg skal behandle 450.000 tons gylle årligt og vil kunne forsyne naturgasnettet med ca. 21 millioner m3 metan.

Projekt      

Sønderjysk Biogas

Entreprise

Teknisk anlæg

Beskrivelse  

Opførelse af nyt biogasanlæg

Bygherre

Sønderjysk Biogas Bevtoft A/S

Sted

Plantagevej, Bevtoft

År

2015

Se nedestående drone video her:

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99