Solgården


Der er i alt 32 2-rums lejligheder og tilhørende serviceområde med kontorer, omklædningsrum, produktionskøkken og brugercentret Valsen.
Plejehjemmet er projekteret i lavenergiklasse 2020. Der udføres jordvarmeanlæg, solfangere og solcelleanlæg, således er plejehjemmet Solgården et af de mest energirigtige byggerier i Danmark.

Med sin utraditionelle runde form giver den nye muligheder for at skabe en spændende hverdag. Tanken var, at jo tættere på cirklen jo mere fællesskab og jo længere ud i ydercirklen jo mere privathed. Lejlighederne ligger således placeret i ydercirklen og har udsigt ud, mens fællesarealerne befinder sig mod midten.

Projekt

Solgården

Entreprise

Totalentreprise

Beskrivelse

Nyt plejeboligcenter med 32 boliger

Bygherre

Thisted Kommune

Sted

Hundborg ved Thisted

År

2011-12

Rådgivere

Aarhus Arkitekterne / TRI-Consult / Thing & Wainø

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99