Tankanlæg Skagen Havn


I forbindelse med udvidelsen af den eksisterende havn i Skagen, vil Skagen Havn anlægge et tanklager. Tanklageret tænkes placeret i forlængelse af det eksisterende industriområde og lystbådehavn. Tanklageret skal betjene skibe som lægger til eksisterende Kaj nr. 10 samt den nye planlagte 450m kaj som etableres til at servicere krydstogt skibe. Anlægget skal i første omgang designes i alt 42.500 m³ af henholdsvis heavy fuel olie (HFO) og gas olie (GO).

Projekt

    Tankanlæg Skagen Havn

Entreprise

    Fagentreprise

Beskrivelse

    Opførelse af tankanlæg

Bygherre

    Skanda A/S

Sted

    Kvasevej 7, 9990 Skagen

År

    2014/2015

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99