Vestas nyt køkken og kantine


Byggeriet omfatter opførelse af ny kantine mod nord mod Nylandsvej, hvor nuværende administrationsbygning er beliggende. Bygningen opføres delvis i 2 etager, hvor 1. sal er placeret over industrikøkkenet, og indrettet med IT-afd., mødelokale, teknikrum og toiletter. Kantinen udføres i et plan med ca. 6 m til loftet, inden for samme ydere geometriske ramme som bygningsafsnittet i 2 etager. Der sammenbygges fra kantinen til afd. 35 med mellembygning, hvori der er placeret toilet og vaske forhold. Ekst. omklædningsbygning på afd. 37 ombygges til både mænd og kvinder, og tillægges personalet fra køkkenet. 

Projekt

Vestas nyt køkken og kantine

Entreprise

Hovedentreprise

Beskrivelse

Opførsel af ny køkken og kantine bygning

Bygherre

Vestas Blades A/S

Sted

Smed Hansens Vej, Lem

År

2008-2009

Rådgivere

Grontmij | Carl Bro A/S

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99