Vestas Technology Center Lem


Det nye Vestas Technology Center er opført på adressen Smed Hansens Vej 15 i Lem. Byggeriet omfatter opførelse af adminstrationsbygning med tilhørende laboratoriedel for material testing laboratory i 2 etager på ca. 4.000 m2. Endvidere ombygges del af eksisterende produktionshal 1A i nr. 9 til værksteds og testfaciliteter for Material Testing Laboratory i alt ca. 1.100 m2

Projekt

Technology Centre

Entreprise

Hovedentreprise

Beskrivelse

Adminstrationsbygning med tilhørende laboratorium

Bygherre

Vestas Blades A/S

Sted

Smed Hansensvej, 6940 Lem St.

År

2009

Rådgivere

Rambøll / Aarhus Arkitekterne

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99