Wrist Group


Byggeriet breder sig over knap 20.000 kvm – fordelt på cirka 8.000 kvm administration og omkring 11.000 kvm lager. Administrationen er placeret i to bygninger på henholdsvis tre og fem etager – plus en decideret lageradministration i forbindelse med de store lagerfaciliteter. Jakobsen & Blindkilde A/S har udført betonentreprisen i egenproduktion.

Projekt

Nyt firmadomicil

Entreprise

Betonentreprise

Beskrivelse

Ca.20.000 m² hvoraf ca. 8000 m² er administrationsbygning

Bygherre

Wrist Group A/S

Sted

Nørresundby

År

2009

Rådgivere

Arkitema A/S / Niras A/S 

Kontakt
+45 97 48 74 99
OM jakobsen & BLINDKILDE
Jakobsen & Blindkilde A/S udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører vi større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S beskæftiger ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på vore gravemaskiner og dozer.
Vi udfører
Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vores egenproduktion omfatter bla. jord,- kloak,- beton,- gartner og belægning. Udover disse kan vi oplyse at vi på adressen Drejervej, har eget smedeværksted som varetager bygning af broer til vores naturgenopretningsprojekter samt vores eget autoværksted som servicerer alt vores materiel.

For os vil et byggeprojekt altid være en tillidssag

Kontakt os
Jakobsen & Blindkilde A/S
Drejervej 28
7490 Aulum

post@jakobsen-blindkilde.dk

+45 97 48 74 99